Dirigent Sjoerd Jansen

docent-bgcopy

Tijdens het 2de jaar van zijn conservatoriumstudie, schreef Sjoerd zijn eerste arrangement voor orkest. Dit stuk werd, onverwachts, uitgevoerd tijdens een voorspeelavond, maar er was niemand om het te dirigeren. Sjoerd besloot zelf deze uitdaging aan te gaan en na een succesvolle uitvoering, was er een nieuwe liefde/passie voor het dirigeren ontstaan, die nooit meer weg zou gaan.

Sjoerd richtte, samen met Koen van der Wel en Bas Jongsma, zijn eigen show/musicalorkest op, genaamd het Rex Orkest. en dirigeert tevens het Vossius Schoolorkest te Amsterdam, samen met Coen Stuit. Ook is hij de muzikaal leider/dirigent van close harmony group Leeuwenhart, dirigent op de Black Gospel Academy en werkte hij als muzikaal leider en/of dirigent met o.a. Brigitte Kaandorp, René van Kooten, Remko Harms, Lone van Roosendaal, Daniél Cohen en Frédérique Sluyterman van Loo

klik hier voor de website van Sjoerd.

 Koorleden

Vocal group Close-Up bestaat op dit moment uit 21 ervaren zangers en zangeressen, verdeeld over de acht stemgroepen. We zijn bijna compleet, alleen nog op zoek naar die ene bas. Ben jij dat? Mail dan naar: closeupalkmaar@gmail.com en maak een afspraak. Angela Houtenbos vertelt je waar je moet zijn en hoe laat. Bellen kan ook: 072-5128363. Tot gauw!

Sopraan

Mezzosopraan

Anja van Drongelen (Bergen) Jonna Jonkhout (Schagerbrug) Esther Raatgers (Sint Maartensburg) Baukje Luyten (Zandvoort) Natasja Berkhout (N-Holland) Laura Kroon (Spaarndam)

Alt 1

Alt 2

IMG_6556.JPG
Angela Houtenbosch (Alkmaar) Ingeborg Mannaert (Uitgeest) Yvonne Kramer (Alkmaar) Mariëlle Hoogland-Melens (Hoorn) Rosalyn Vink (Alkmaar) Esther Handgraaf (Kudelstaart)

Tenor 1

Tenor 2

Hans Huikeshoven (Amsterdam) Ron Jonkhout (Schagerbrug) Mats van Zelm (Alkmaar) Wim Hesselink (Haarlem) Dave Schuit (Zwaag)

Bariton

Bas

Rens Boerke
Simon Boerke (Heiloo) Christiaan Deurloo (Haarlem) Paul Timmer (Uitgeest) Rens Boerke (Alkmaar) Jij?
Fotografie: Arjan Bink

Stichting BALK

HS stichting Balk_44_CMYKVocal Group Close-Up is aangesloten bij Stichting BALK (Bond voor A cappella en Lichte muziek zingende Koren en zanggroepen). BALK is een organisatie ter ondersteuning van koren en zanggroepen in de lichte muziek. BALK ondersteunt ca. 300 koren en groepen in de lichte muziek met in totaal meer dan 10.000 leden. 

Comments are closed.

Copyright © 2018 Vocal Group Close Up. Alle rechten voorbehouden.